Սիրո՞ւմ եք պանիր, բայց արդեն հոգնել եք սենդվիչներից կամ հայկական ավանդական բրդուճներից, չնայած բրդուճներից հոգնել չկա:
Այդուհանդերձ, փորձեք պանիրն օգտագործել աղցաններում:
Մեր հոդվածում դուք կգտնեք պանրով աղցանների 5 հեշտ ու արագ բաղադրատոմս՝ ցանկացած ճաշակի համար:
1.Դդմով պանրով աղցան
Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
դդում-300 գրամ
պանիր ֆետա-150 գրամ
սպանախ-50 գրամ
արևածաղկի սերմ-1 ճաշի գդալ
աղ
պղպեղ
ձեթ
Պատրաստման եղանակը
Թարմ դդումը կտրատել խորանարդիկների տեսքով, ավելացնել թարմ, մանր կտրատած սպանախը, պանիրը: Համեմել և հյուասիրելուց առաջ ավելացնել արևածաղկի սերմը: Եվ գեղեցիկ կստացվի, և՛ առողջարար:
2.Բազուկով-պանրով աղցան
Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
Բազուկ-2 հատ
փշրվող պանիր-100 գրամ
սպանախ-50 գրամ
սխտոր
ընկույզ
աղ
սև պղպեղ
ձեթ
Պատրաստման եղանակը
Բազուկը թեթև խաշել: Կտրատել խորանարդիկների, վրան ավելացնել թարմ սպանախը, պանիրն ու համեմել: Զարդարել մանրացված ընկույզով:
3.Ռոքֆոր պանրով աղցան
Պատրաստման եղանակը
Ռոքֆոր-100 գրամ
ավոկադո-1 հատ
ձու-1 հատ
բեկոն-100 գրամ
լոլիկ-2 հատ
Պատրաստման եղանակը
Ռոքֆորը մանր փշրել խաշած և կտրարած ձվի վրա, ավելացնել շերտատած ավոկադոն և խրթան բեկոնը: Խառնել կամ դասավորել բաղադրիչները կողք կողքի:
Տես նաև՝